Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś może kojarzy z czym może być problem bo nic z tego nie rozumiem?

D019AB Nieprawidłowy sygnał (dane układu napędowego 2, 230.0.2), nadawca DME/DDE icmql Integrated Chassis Management

D019AB Nieprawidłowy sygnał (dane układu napędowego 2, 230.0.2), nadawca DME/DDE icm_25 Integrated Chassis Management

D0157A Nieprawidłowy sygnał (moment koła napędu 4, 40.3.4), nadawca DME/DDE icmql Integrated Chassis Management

D0157A Nieprawidłowy sygnał (moment koła napędu 4, 40.3.4), nadawca DME/DDE icm_25 Integrated Chassis Management

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Ktoś może kojarzy z czym może być problem bo nic z tego nie rozumiem?

D019AB Nieprawidłowy sygnał (dane układu napędowego 2, 230.0.2), nadawca DME/DDE icmql Integrated Chassis Management

D019AB Nieprawidłowy sygnał (dane układu napędowego 2, 230.0.2), nadawca DME/DDE icm_25 Integrated Chassis Management

D0157A Nieprawidłowy sygnał (moment koła napędu 4, 40.3.4), nadawca DME/DDE icmql Integrated Chassis Management

D0157A Nieprawidłowy sygnał (moment koła napędu 4, 40.3.4), nadawca DME/DDE icm_25 Integrated Chassis Management

Odświeżam. Jest ktoś teraz w stanie coś powiedzieć?

Jeszcze jest problem z 800fb6 i 800fb7

• 3 lata później...
Opublikowano

Hej

800fb6 i 800fb7 pojawił się u mnie ten błąd. Nie mogę go skasować. Bezpiecznik z podgrzewania lusterek zmieniony nic nie dało. Wilgoć w module uszkodzona wiązka? Zmieniłem nr. 32 7.5