Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Mam do Was pytanie, może akurat ktoś rozwieje moje wątpliwości.

Po rozkodowaniu VINu widnieje takie cos- S677A HiFi System Professional DSP

Czy to jest seryjne, zwykłe audio?

Ile ma głośników?

Z góry dzięki, pzdr:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie jest zwykłe. Masz wzmacniacz w bagażniku za tapicerką po lewej stronie. Masz głosniki w podłodze pod fotelami, gwizdki w drzwiach koło lustetek, głosniki w drzwiach oraz głośniki z tyłu. To jest nagłośnienie HIFI. Jest jeszcze LOGIC7 lepsze od tego. Ale yo jest też spoko.
Opublikowano

Dzięki kolego! :D

Wczoraj kupiłem, w drodze powrotnej zauważyłem że gra odczuwalnie lepiej od mojej e46. Pozostało się cieszyć i ogarnąć jakiegoś auxa.

Opublikowano
Powiem szczerze że specem nie jestem, ale fajnie to gra. Jestem zadowolony. Udało mi się kupić 120D w m pakiecie w fajnym stanie. A Ty jaki masz silnik?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
. Edytowane przez Jack79
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za bardzo to chyba w BMW nie siedzisz, skoro 120d ci nic nie mowi z tego roku. Silnik N47 moc 177KM. Ty masz słabszy M47 163KM.
Opublikowano
A że się tak dopytam....To nagłośnienie różni się tylko wzmacniaczem i gwizdkami w drzwiach? Generalnie mam te wszystkie głośniki oprócz gwizdów a wzmacniacza nie szukałem....
Opublikowano
Za bardzo to chyba w BMW nie siedzisz, skoro 120d ci nic nie mowi z tego roku. Silnik N47 moc 177KM. Ty masz słabszy M47 163KM.

Siedzę siedzę kolego ;) myślałem że może masz po jakiejś mapie, ja u mnie robię program za tydzień na 200KM/400 Nm

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No jak dołożysz ten wzmak to nawet musisz dodać odpowiednie VO żeby to działało.

Ale jak chcesz tylko głosniki dodać to nie. Ogólnie widziałem na brytyjskich forach, ze często ludzie dokładają gwizdki i zmieniają basy i że gra to lepiej już po tym zabiegu.

Opublikowano
EEeeeee to zostawie jak jest. Po dodaniu wzmaka na 1000 watt na głośniku rockford P3 mam nadmiar basu.... Jeśli chodzi o reszte to jest zestrojona z reszta. Wystarczy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie jeszcze pytanko-jak to z tym nagłośnieniem hehe :) bo znalazłem w ustawieniach gdzieś i na dole jest napisane logic 7
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak byś muał ten najlepszy zestaw to by tego tematu nie było;) Usłyszał bys. Już zestaw Hifi jest fajny. Gdzie masz to napisane?
Opublikowano
W ustawieniach znalazłem coś takiego związanego z dzwiekiem przestrzennym, moja wybrać normalne sala koncertowa albo teatr i na dole jest logic7
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak to masz to najlepsze nagłośnienie. Teraz doczytałem twojego posta na początku

S676 to jest HIFI

S677 to jest TopHIFI, czyli to najlepsze Logic7 co może być z fabryki.