Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ,mam e39 po lifcie i troche dziwi mnie ze to co zazwyczaj wyswietla sie pod zegarami tj.zasieg (ile na danym baku) limit predkosci itd wyswietla mi sie na radiu ,mam kaseciaka .czy da sie to zmienic zeby wszystko pokazywalo na komputerku pod zegarami ?? Czy to jest tak juz zrobione i ch** nie da sie z tym nic zrobic?

Przy okazji chcialbym zaczerpnąc informacji na temat zmiany jezyka na polski/angielski a mianowicie chodzi mi o oprogramowanie ktore jest potrzebne zeby to zmienic bo mam znajomka z kompem tylko niezbyt sie orientujemy czym to zrobic.

Pozdrówki

Opublikowano

Język zmieniasz programem NCS Expert. Opcja sprache. Jak nigdy tego nie robiliście to lepiej poszukaj jakiegoś tutoriala na youtube.

Jeżeli chodzi o menu to zarówno na liczniku jak i midzie powinno się wyświetlać mniej więcej to samo. Tak jest u mnie, a też mam polifta. Jakie opcje wyświetlają Ci się w liczniku?