Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam problem z bmw e65 750 4.8 n62 rozładował sie aku był nowy ma może nie całe 2 miesiące naładowałem go i podłaczyłem i od tego czasu zaczynają sie dziać dziwne problemy , przestały chodzić siedzenia ,szyby raz działają raz nie , zapaliły sie poduszki abs trakcja na wyświetlaczu od czasu do czasu pojawia sie komunikat BATTERY SWITCHED OFF , błędy są typowo o power module i pełno podobnych ciężko mi teraz napisać jakie i brak możliwości kasowania

Pomoże ktoś??? :?: :?:

Opublikowano
Aku też podmieniałem ale fakt że na używkę z innego bmw błędów nie można kasować też zauważyłem że centralny zamek niedziała nawet z guzika od środka ( chciałem wstawić zdjęcie z isty ale nie moge tutaj albo nie wiem jak :D )
Opublikowano

temsky740 skoro taki mądry jesteś to po co siedzisz na forum i sie udzielasz Ja nie oczekuje aby internet mi naprawił samochód tylko moze ktos miał podobny przypadek że jakiś moduł sie wysr...ł i mi komplikuje wszystko a sytuacja stała sie z dnia na dzień wcześniej wszystko było dobrze

Mimo wszystko życze miłego weekendu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie uważam się za mądrego, ja po prostu patrzę na to realnie i nie mogę zrozumieć co chcesz uzyskać z forum, jeśli nawet błędów nie widać i nie możesz zdjęcia tu pokazać.

Gdzie jest logika w tym wszystkim ?

rozmowa o niczym

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

w poniedziałek będę sprawdzał co jest na tym kablu A71 jak i również na pozostałych grubych.

Ogólnie zaczeło sie że nie działały szyby i fotele elektryczne jak i centralny po 2 dniach gdy sie aku rozładował,auto było w 4 warsztatach i sie poddali z silnikiem .teraz silnik jest oki nawet nie drygnie na wolnych obrotach ale gdy sie rozładował ten aku to zaczeły mi sie cuda dziać

Opublikowano
komunikacja jest ogólnie z wszystkim , problem był wpisać tylko aku do sterownika bo błąd jest zakłócenie z power module , wcześniej tych błedów przed rozładowaniem nie było