Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wczoraj odebralem moje autko od gazownikow... instala to sirocco prosilbym o wady i zalety tej instalki, i na jakie spalanie moge liczyc w compakcie 1.6 z 95r ?? co ile najlepij zmieniac swiece filtr i przewody ?? jestem tu nowy i proszeo wyrozumialosc :roll:
Opublikowano
instalacja spisuje sie bdb zrobilme juz na niej ok 600km spalanie po miescie wychodzi 10 litow wiec jest bardz dobre :) a noge mam dosc ciezka :) swiece odrazu przy zakladaniu zmienilem i przewody odrazu wiec jezdze spokojnie i nie musze myslec czy mi wystrzeli czy nie :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dobry jesteś... najpierw dajesz auto do zrobienia, a potem pytasz się o opinie na temat instalacji, którą Ci włożyli hehe

Ogólnie, jeżeli nie masz problemów, to ciesz się tańszym jeżdżeniem i nie wchodź zbyt głęboko w temat. Jeżeli nie odczuwasz żadnych niedogodności, to znaczy, że gazownicy się spisali i jest ok. Pamiętaj o pierwszym darmowym przeglądzie z regulacją.

Kai
Opublikowano
Dobry jesteś... najpierw dajesz auto do zrobienia, a potem pytasz się o opinie na temat instalacji, którą Ci włożyli hehe

Ogólnie, jeżeli nie masz problemów, to ciesz się tańszym jeżdżeniem i nie wchodź zbyt głęboko w temat. Jeżeli nie odczuwasz żadnych niedogodności, to znaczy, że gazownicy się spisali i jest ok. Pamiętaj o pierwszym darmowym przeglądzie z regulacją.

heh wyobraz sobie ze nie jestem tylko na tym forum akurat na to forum trafilem juz gdy mialem zalozona instalacje. pozdrawiam :twisted2: a akurat gazownik ktory mi zakladal to moj kolega wiec o przegladzie mi powiedzial