Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę o pomoc ekspertów, nigdzie nie mogę znaleźć konkretnych informacji co do skrzyni z łopatkami w BMW E60/E61 wiem na pewno że nie jest to SMG bo miałem okazję prowadzić auto z taką skrzynią i lewarek wyglądał zupełnie inaczej. Czy jest to zwykła skrzynia ZF z dodatkowymi łopatkami cz jakaś inna? Jak z niezawodnością? ewentualne koszt naprawy? nie pytam o to konkretne auto tylko o skrzynię. tutaj link: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-286km-ostatnie-wydanie-m-pakiet-ID6BVhFN.html#dc473da6bd

Z góry dzięki za odpowiedź, pzdr.

Opublikowano

6hp28, sportowa z łopatkami, podobno niczym się mechanicznie nie różni od zwykłej 6hp28 - inny ( ładniejszy ) lewarek, łopatki i przycisk sport, zmieniający charakterystykę skrzyni i ukł kierowniczego, jeśli masz AS.

Mam taką samą.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rok produkcji się zgadza ale łorginalny m-paket już nie co o niczym nie świadczy.

Ładne autko

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak od ZF

Masz na myśli brak M-listw w progach drzwi?

Tak i srebrne listwy na około okien. Do tego brakuje pewnie podkładki m pod nogę

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!