Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciałem kiedyś zmienić światła na halogeny bo białe mi bardziej podchodzą, ale koszta przewyższają zyski...

Ale znalazłem coś takiego - https://allegro.pl/oferta/ringi-led-bmw-e90-e91-lci-mocne-markery-oem-160w-7104204242

Pisze niby że dedykowane dla e90 lci bez xenonów

Czy da się z tego zrobić drl? Czy to po prostu zamieni moje światła mijania - żółte ringi i lampy na same białe ringi???

Najlepiej jakby dało się to jakoś wrzucić np na światła postojowe i zakodować żeby działało przy zapalonym silniku. Jest to możliwe?

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Cześć,

Podepnę się pod temat. Też mam problem z ringami w e91 LCI lampa bez xenonów. Jeden ring przepalił się lub diody przestały działać, nie wiem jak to fachowo nazwać. Po rozebraniu ukazał się taki marker:

2ffc93e03b0f7c49med.jpg

Nie ma na nim żadnych numerów, więc nie mogłem zidentyfikować co to jest za model. Sprawdziłem po Vinie na Realoem jakie powinny być i wyszło:

5b7105354ebf67c5med.jpg

Tylko, że one strasznie się różnią (te które mam od tych z VINu), więc zamówiłem takie które najbardziej był podobne czyli:

f5eac559668545demed.jpg

Niestety po podłączeniu prawie wgl nie świecą. Światło jest prawie wgl niewidoczne.

Czy ktoś zna ten temat i mógłby mi doradzić co powinienem zamówić,aby wszystko pasowało?

Z góry dzięki!!!