Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i jak w temacie mam do sprzedania swoje BMW E36 325i z 91r.(skora,automat)

Auto sprawne jezdzace,niestety nadajace sie tylko na czesci poniewaz jest to wersja angielska.A teraz mam pytanko jaka cene mozna wolac za takie autko.Foto dostepne na priv.

Opublikowano

Raczej przekladka nie wchodzi w gre nieoplacalne bynajmiej dla mnie

mozna by go bylo oddac na zlom ale jest w nim wiele nowych orginalnych czesci wiec moze komus sie przyda jako dawca

Opublikowano

Jak ktos bedzie potrzebowal sporo czesci to moze dac nawet i wiecej niz 3000.

Handlarze czesciami z tego co widzialem dadza za nie 2000 max 2500zl.

Opublikowano

a nie lepiej ogłosić iż sprzedajesz to auto na części??? na 100% na forum znajdziesz wielu odbiorców i finalnie (chociaż będzie to rozłożone w czasie) przytulisz większą gotówkę, niż sprzedając auto handlarzowi... :idea:

:cool2:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
Lepiej sprzedaj na części więcej zarobisz no fakt morze to troche potrwać chyba ze niemasz na to czasu to sprzedaj w całości
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
polecam sprzedaz na czesci zwlaszcza jak masz wielki garaz, duzo czasu, cierpliwosci i checi odpowiadania na emaile nawet jak wiesz ze 90% z nich nie odpowie ci.. tak sie sprzedaja moje czesci do e23, jak swieze bulki, od roku.. ale e36 pewnie zejdzie szybko bo rynek wiekszy
Opublikowano
Dokaldnie tak jak piszą koledzy. Zajzyj na allegro i zobacz jakie ceny są za drzwi itp. sam silnik za ile sprzedasz. do tego szyby, klima, koła, maska, klapa, ćwiary( tez sie przydają czasem ;) ) wnętrze (jesli zadbane) lampy. Uzbierasz duzo wiecej niz dostaniesz od handlarza.
Opublikowano

tia... i finalnie wyjdzie na to, że coś z tego ja sam "łyknę", jak gęś kluchy...

BTW, w jakim kolorze ta skóra, Panie??? :mrgreen:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
Ile dales za to furke w UK ??? jezeli mozna wiedziec, slyszalem ze tam tanie samochody, tylko ta kierownica :duh: