Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam wszystkim, otóż że nie znalazłem rozwiązania w Google, postanowiłem się zarejestrować na tej stronie i zadać moje pytanie, mianowicie jestem szczęśliwym użytkownikiem E87 od tygodnia, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi, na nurtujące mnie pytanie, czyli jak uruchomić navi, bo co włożę płytę z mapami do odtwarzacza w BMW, to wywala mi taki problem, jak na zdjęciu, co powinienem zrobić w takiej sytuacji ? Jakieś pomysły ? Dziękuje za ewentualną odpowiedź i jakiekolwiek wskazówki.

20190719-_qsexqrn.jpg

Opublikowano

Brak odbioru czego? Sygnału? Jeśli tak to sprawdz czujnik jeśli zaś chodzi o warunki drogowe to w pl to nie działa

P.ssprawdziłem że to chodzi o ruch drogowy.NIestety ja też w pl nie mam info o ruchu drogowym mimo iż ustawie na 1 lub obojętnie jaki program dający info o ruchu drogowym

Druga sprawa gdyby chodziło o płytę byłoby info o braku map. U ciebie raczej chodzi o czujnik gps

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź kolego, niestety nie mam już pomysłów, teraz wyskakuje mi coś takiego:

20190724-_qseeepe.jpg

Chyba pozostaje mi aktualizacja oprogramowania a potem wgranie map, bo już nie wiem co innego zrobić :cry:

Opublikowano

Cześć, to znowu ja, dałem do czyszczenia laser, do elektronika, myśląc że zrobi to fachowo i dobrze,

po przyjeździe do domu i podłączeniu oraz wrzuceniu płyty DVD do czytnik, nie wysuwa mi płyty z mapami na DVD :|

To jakaś katastrofa ehmm chyba mam pecha.

Edycja:

Płytę wysunąłem ręcznie po rozebraniu radia od góry, odkręceniu silniczka wysuwu płyty i ręcznie przesunąłem śrubokrętem płaskim,

po zębatkach żeby płyta wyszła, jeszcze raz postanowiłem przetestować płytę, tyle że teraz mp3 z muzyką, która wcześniej chodziła bez problemu i odtwarzacz radził sobie z nią normalnie, teraz jej nie widzi, i tu moje pytanie czy laser jest całkiem padnięty że nie czyta płyt i przez to nie chce wysuwać płyt teraz ani DVD ani mp3 ??