Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Co jakiś czas coś postukuje mi podczas jazdy, troche głośniej przy zakrętach w lewo. Stukanie zwieksza swoja czestotliwosc wraz z predkoscia. Bardziej slyszalne z lewej strony auta. Mija od razu po odjeciu obciazenia czylu przy wciskaniu sprzegla lub wrzuceniu luzu (manual). Zauwazylem peknieta gume półosi lewej, z krórej wylał się smar. Dostać półoś do 520i graniczy z cudem a nowa kosztuje 3k. Znalazlem zestawy naprawcze skladajace sie z gumy, opasek i taworu. Probowal ktos?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja kupiłem zamiennik firmy GSP, już 10 tysięcy na niej zrobiłem i wszystko jest ok. A kosztowała coś około 80 € więc tragedii nie ma.
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
gd.maciek a pamiętasz nr tej półosi z gsp? Bo do swojej nie mogę nic znaleźć tak jak by do e60 z 2003r. inna półoś była
Opublikowano
gd.maciek a pamiętasz nr tej półosi z gsp? Bo do swojej nie mogę nic znaleźć tak jak by do e60 z 2003r. inna półoś była

Proszę: GSP 205082

według katalogu GSP Do Ciebie idzie ta sama jeśli masz Automatyczną skrzynie biegów: http://www.gsp.cn/index.jsp?id0=z0hkxmf8dx

Jeśli manualna skrzynia to rzeczywiście brak zamiennika w GSP