Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko posiadam nawigacje z małym ekranem CCC z navi coś takiego 52f62296c3b805eamed.jpg

i mam takie pytanie widziałem że w wersji Bmw e60 LCI występuje nawigacja też z małyem monitorem tak zwana CIC i czy mógbym przełożyć sam napęd z tej wersji LCI coś takiego do mojego monitora i przy odpowiednim podłączeniu mogło by to działać?

fc5d7c0fe7ec1173med.jpg :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To nie jest kwestia LCI bo CIC było od 09.2008.

Maly ekran to nie CIC.

Tutaj będzie to samo co Ty masz może, tylko inny kontroler - joystick jest.

CIC jest duzy wyświetlacz i możesz na takie cos zmienić. Pewnie cos koło 3000zł to wyjdzie.

Opublikowano
Maly ekran to nie CIC.

No wyobraź sobie że to coś z małym ekranem, co kolega @demiane pokazał na zdjeciu nazywa sie CIC MID. Były montowane od 09.2009 w e90 e87... Czy w e60 to nie wiem bo wtedy wypuszczali juz f10 więc nie wiem czy sie to da założyć do e60. Najlepiej zapytać kogoś ogarniętego np kolegę @ajlb

Seba
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Maly ekran to nie CIC.

No wyobraź sobie że to coś z małym ekranem, co kolega @demiane pokazał na zdjeciu nazywa sie CIC MID. Były montowane od 09.2009 w e90 e87... Czy w e60 to nie wiem bo wtedy wypuszczali juz f10 więc nie wiem czy sie to da założyć do e60. Najlepiej zapytać kogoś ogarniętego np kolegę @ajlb

Możesz nazywać to jak chcesz, nawet CIC MID, ale to nie jest CIC MID. Tak jak 6WB nie jest licznikiem FULL LED bo LED to on ma jedynie podświetlenie i to w dodatku krawędziowe.

No ale są specjaliści