Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Problem ze skrzynią w/w. Zrobiony kompletny remont skrzyni razem z mechatroniką i pomału mnie krew zalewa :/ Poradzi może ktoś jak wykonać jazde adaptacyjną. Wiem że skrzynie mają różne softy i do każdego jest inna metoda adaptacji. Jak sprawdzić wersje oprogramowania i gdzie znaleźć odpowiednią metode adaptacji... ? Inpa nie zgłasza żadnych błędów odnośnie skrzyni jedyna rzecz która mnie martwi to wyskakuje komunikat " Niskie napięcie na wtyku L3" i może ktoś coś doradzi na ten temat :)
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Wykonanie prawidłowej jazdy adaptacyjnej w warunkach drogowych jest praktycznie niemożliwe, a na bank niebezpieczne. Wiem bo robiłem. Ale tak naprawdę, jak mówił mi tutejszy forumowy spec od skrzyń po naprawie mechatroniki,nie jest potrzebne. Skrzynia podczas normalnej codziennej eksploatacji nauczy się sama wszystkiego co trzeba.