Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po zmianie nawigacji CCC na CIC nie mam wizualizacji PDC ( dźwięk jest) oraz nie dział tylna kamera. Pytanie to czy można to ogarnąć drogą elektroniczną (kodowanie, przekodowywanie itp.) Czy czeka mnie wymiana modułu komfortu ( JBBE) ? Mój moduł nie ma tego trzeciego gniazda do PDC :| . W związku z czym musiałbym całą wiązkę z modułu PDC ( u mnie oddzielny bagażnika "przeciągnąć" do modułu komfortu :? . Czy ktoś z kolegów ogarniał taki "temat"?
Opublikowano

Wydaje mi się że był wątek poruszany . Musisz poszukać jak nie u nas to na forach zagranicznych.

Mała dygresja która Ciebie już raczej nie dotyczy.

Rok temu pojawiło się na rynku urządzenie 10.25" . O ile te początkowe modele obarczone były pewnymi niedoróbkami ;) to te obecne na androidzie 8.1 są świetne . Wszystko pasuje plug in play . Można podłączyć tuner tv , kamerę .

Parę godzin przygotowań trochę roboty i pod kątem funkcjonalności przenosimy nasz samochód z zaświatów do 2019 roku ;) .

Według mnie nie ma sensu bawić się w zamianę ccc na cic .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kuiłem emulator i już mam wizualizację PDC i kamerę, aczkolwiek ori kamera przedlift to masakra :( . Zastanawiam się jak ogarnąć ten obraz aby był "normalny", wymiana kamery ale na jaką???
  • 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

WITAM

mam pytanie,włożyłem nowy wyświetlacz android 10',25''8core zakupiony na ailexpress wszystko dzila tylko w menu glównym mam wszystko po angielsku wchodze w lingua wskakuje na jezyk polski i nadal mam angielski jak wracam

Opublikowano

WITAM

mam pytanie,włożyłem nowy wyświetlacz android 10',25''8core zakupiony na ailexpress wszystko dzila tylko w menu glównym mam wszystko po angielsku wchodze w lingua wskakuje na jezyk polski i nadal mam angielski jak wracam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam,wymienilem wyswietlacz orginalny na 10.25" 8 Core Android 9.0 Car Radio GPS Navigation for BMW X5 E70 (2007-2013) BMW X6 E71(2007-2014) Intelligence Car Multimedia bylo wszytko ok ale znajomy pow mi ze wgra mi nowsza mape i zaczelo sie ,wgral ale to juz nie bylo to bo wlaczajac mape wylaczalo sie radio i tak dalej wiec zrobil reset i wogole teraz jest kicha!!!!!!!!!!!!podobniez mozna wgrac na nowo SOFTA ale pisalem do chinczyka ale nic!czy ktos mi pomoze ??????