Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, może ktoś już przerabiałem temat zmiany lamp przednich z H7 na full Led? Chodzi mi o wiązke i kodowanie. Chciałbym to ogarnąć sam bo w mojej okolicy słabo z fachowcami, którzy mogą to zrobić.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale każdy kto montował

Nie znam się na tym

:duh:

bywa tak, ze fem ma inne hardware

ale jesli masz szczęście , to może zmiana okablowania wystarczy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nic nie trzeba zmieniać. Chłopaki ogarneli temat bez żadnego problemu. Koszt 800 zł i bez zmiany fem. Ktoś będzie chętny to dam namiar w Wielkopolsce.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Podłączę się do tematu, czy w Full led występują spryskiwacze w zderzaku, albo czy są one wymagane kiedy chciałbym dołożyć takie lampy? i czy trzeba montować też czujniki samopoziomujące jak przy xenonie?
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć,

Chcę zmienić w swoim F30 lampy przednie z halogenowych na FULL LED, ewentualnie xenon. Jakie części muszę kupić (poza samymi reflektorami i osprzętem reflektorów)? Czy konieczna będzie zmiana okablowania/złącz do lamp?

Zakładam, że pewnie trzeba będzie zakodować lampy LED w komputerze.

Czy w ogóle lampy poliftowe będą pasowały do przedliftu?

Czy lepiej jest oddać samochód do takiej modyfikacji w ręce jakiegoś mechanika? (macie kogoś do polecenia z Łodzi i okolic?)

Myślałem o tych lampach:

https://allegro.pl/oferta/bmw-f30-f31-lift-full-led-kompletne-2-sztuki-8584881447?fbclid=IwAR2SAzw6U5HY8Rr806kyGVabS0BHMxqnMMD2rf9h9DzI8cj_K0ZGQp0jpUQ

Z góry dzięki za pomoc! :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ktos się wypowie w temacie ?

Też mam zwykłe lampy i chciałbym je doposażyć w ledowe bądź xenon +led , tylko co oprócz lanp trzeba kupić?