Skocz do zawartości

E30 2d potrzebne na godzinkę-powstaje replika M3 z DTM-u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na Waszym forum. Uderzyłem do Was gdyż mam nietypową sprawę. Dostałem zamówienie na naklejki na replikę BMW M3 z DTM-u i potrzebuję kogoś z Wrocka z E30-tką w wersji dwudrzwiowej do zdjęcia dokładnych wymiarów z samochodu. Podawanie wymiarów i rysunków nie wchodzi w grę bo się tego na rysunku po prostu nie pomierzy.

Fura, którą mam przygotowac ma wyglądać tak:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//forums.pelicanparts.com/uploads7/3+18+06+0261142727884.jpg

Niestety samochód, który mam okleić jest daleko stąd a ja mam przygotować po prostu zestaw naklejek na niego. Jak ktoś byłby tak uprzejmy i udostępnił mi swoje E30 do zdjęcia wymiarów i obfotografowania, to będę zobowiązany i w ramach podziękowań mogę przygotować jakiś mały gift w postaci jakiejś fajnej naklejki (od razu mówię, że nie będą to typowe wycinanki ploterowe tylko najnormalniejsze w świecie naklejki w pełnym kolorze :) .Przyjadę w każde miejsce w terminie dogodnym dla właściciela.

Jeśli nie trafiłem z tematem, to przepraszam ale sprawa jest dość pilna a nie chcę tego robić na parkingu przy jakimś obcym samochodzie bo jeszcze oberwę od właściciela :lol:

Pozdro

SerU