Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kochani powiedzcie mi czy wgranie PL menu i map do e87 z 2005/2006 roku jest wykonalne dla zwyklego smiertelnika? Z tego co tu na szybko wyczytalem sa jakies dwa typy... CCC i CIC, nie wiem jakie mam. Na radiu jest tylko napis navi bussiness. Co tam można wgrać i jak ? Jeśli trzeba oddać specowi to jakie to są koszta? Jakiś elektronik w serwisie ktory odwiedziłem przy okazji innej sprawy wycenił to na 600zł. wydaje sie sporo.... Ile to powinno kosztować?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz CCC Business bez sensu to spolszczać, bo kosztuje majątek a do tego jest to tak mało funkcjonalne, że bez Polskiego ogarniesz. Jak dla kumpla się dowiadywałem to też chcieli 500zl. Samemu na pewno można Professional CCC i nowsze, ale z tego co wiem to z Ccc business jest problem.
Opublikowano

Jezyk angielski nie jest żadnym problemem, bardziej zalezy mi na nowym mapach.

Nawigacji na CIC nie bede zmieniał bo koszty chyba ogromne.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Mapę ściągnij w dziale nawigacji. Szukaj Business 2018. Widziałem że jest 2019 do kupienia, ale nikt jej nie udostępnia. Funkcjonalność i aktualność tych map jest katastrofalna. Lepszy jest telefon z Google Maps. Edytowane przez Jack79