Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

przymierzam się do zakupu felg i opon na lato do mojego E90 325d 2007r. Obecnie jeździ na 17stkach, na których wyjechało z fabryki. Chciałbym założyć 18stki + opony zwykłe (nie run on flat). Mam poroblem z doborem parametrów felg i opon, Jakie są przedziały ET i szerokości, które będą pasować w przypadku felg 18 calowych? Jaki rozmiar opon na nie założyć, żeby miały dość niski profil? Czy felgi powinny mieć różne szerokości na przód i tył, jeżeli tak to jakie? Generalnie chciałbym, żeby auto wyglądało bardziej agresywnie, ale nic nie obcierało i nie wymagało to żadnej ingerencji w nadkola. Jeżeli to ma znaczenie to samochód jest bez Xdrive'a i ma podniesioną moc na 220KM.

Myślałem o JR11, i znalazłem taki zestaw na allegro, w rozmowie telefonicznej gość zapewniał, że wszystko będzie pasować i jest idealnie pod moje auto.https://allegro.pl/oferta/felgi-japan-racing-jr11-18-8-5-9-5-najtaniej-7931896183

Z góry dziękuję :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.