Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Panowie mam pytanie może już ktoś przerabiał sprawę.

Czy ktoś z was montował do swojego samochodu kamerę z detekcją ruchu ? chodzi mi o nagrywanie całodobowe, zakładam ten temat ponieważ od dłuższego czasu ktoś rysuje mi samochód i nie mogę namierzyć osoby :)

auto wyjechało od lakiernika a już są strzały porobione.. może ktoś coś doradzi.

dzieki z góry,

Pozdrawiam

Opublikowano
Tak dziala i to super ja zanim dojechalem pacjenta mialem 2 zeby bylo widac przod i tyl auta .Troche zabawy z codziennym ustawianem tego ale nie masz pojecia jaki cisnienie zeszlo w momencie jak naje..pacjentowi ktory to robil .Niedosc ze zaplacil to jeszcze dlugo bedzie mnie pamietal najgorsze ze to byl polak a mieszkam w de i tak do konca nie mam pojecia jaki byl powod .Wazne ze jest spokj.Praktycznie kazda ma detektor ruchu ona nagrywa dopiero jak wyczuje jakis ruch wystarczy zeby ktos pryeszedl kolo auta i wtedy zaczyna nagrywac a tak jak sie nic nie dzieje jest w spoczynku.
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj
Opublikowano
Ludzka zawiść, Niestety co raz częstsze zjawisko.. możesz polecić kamery które do tego by się nadawały ?
Opublikowano
Powiem ci ze ja kupilem najtansze blaupunkty zaplacilem 100e za dwa jak bede w domu to ci podam numery .Ale teraz wiekszosc nawet te taniochy widzialem ze tez maja detektor i kosztuja 39zl auchan .No chyba ze chcesz tez z nim jezdzic to taki lepszy z gps itp. min 400zl
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj