Skocz do zawartości

Vordon AC-5201 Kent -czy ma ktoś takie radio ? Jakie opinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym wymienić w swoim BMW stare radio na kasety na coś dającego więcej radochy. Przeszukując internet znalazłem coś takiego : Vordon AC-5201 Kent

Miał ktoś styczność z tą firmą i ich produktami ? Albo ktoś posiada takie coś i mógłby się wypowiedzieć ? Cena kusi ale jak sprzęt ma się ciągle wieszać i sprawiać problemy to sobie adapter kasetowy do AUXa kupie ;)

Jeżeli znacie lub używacie jakiegoś podobnego radia z wysuwanym LCD co by mi się zmieściło w 1DIN byłbym wdzięczny za info i rekomendacje :)

I tak myślałem nad wymianą na 2DIN ale wolałbym tego nie robić ;) trochę zabawy wtedy z klimatyzacją a i nie chciałbym mocniej mojego budżetu remontowego uszczuplać ;)

Opublikowano
Montowalem pare sztuk i dla mnie kicha.Wolal bym jakas alpine .No chyba ze musisz miec koniecznie monitor.Co do ceny to jest ok ale reszta typowy chinol.
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj