Skocz do zawartości

Blad korelacja walka rozrzadu z walem korbowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam moze ktos z was wie lub spotkal sie z problembmw 750li z 2006 roku. Problem polega na wywalaniu caly czas bledu Kotelacja walka rozrzadu z walem korbowym. Nadmienie iz rozrzad zostal wymieniony na nowy czujniki walkow rozrzadu zostaly wymienione oraz wtyczki do czujnikow bo byly zasniedziale kola vanosow juz wymienialam ze 3 razy. Rece juz opadaja bo skonczyly sie juz pomysly. Samochod jezdzi takjakby w trybie awaryjnym, drży na wolnych obrotach i przy dodaniu gazu gasnie az nie wiem cos sie ustawi lub nagrzeje wejdzie na sekunde na wyzsze obroty i jezdzi dobrze.. moze ktos tutaj spotkal sie z takim problem. :?: a i blad wyskakuje tylko na lewej glowicy
Opublikowano

Nasuwa się jedna jedyna opinia: Panowie mechanicy sp.... lili robotę.

:(

Opublikowano
  • Autor
No wlasnie raczej nie bo rozbierany byl jeszcze raz i wszystko zgadza sie na blokady :(
Opublikowano

E65 jest autem, w którym wszystko ma pracować idealnie i które nie wybacza żadnych błędów dlatego ludzie boją się tych aut lub opowiadają jak to seria 7 tego okresu jest autem nieudanym co nie jest prawdą.

Np. przy nieodpowiedniej pracy skrzyni biegów ludzie szukają przyczyn w samej skrzyni a są aspekty zupełnie gdzie indziej, które mają wpływ na pracę skrzyni.

Wierz mi, coś źle zrobiono podczas tej operacji. Potrzebujesz mechanika, ktory ogarnia tylko BMW a nie takiego, ktory robi fordy ople skody no i przy okazji podłubie przy BMW.

Opublikowano
  • Autor
Ja wszystko rozumiem... ale wszyscy Ci ktorzy przyjeżdżali do tego samochodu to zajmowali sie tylko i wylacznie marka bmw. Na samym poczatku postawilam na takich ludzi...ale niestety nikt do tej pory nie moze dojsc co jest grane
Opublikowano
  • Autor
Warszawa