Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym przyciemnić delikatnie wszystkie szyby oprócz frontowej, dodatkowo rozważam również umiarkowane przyciemnienie tylnych lamp. Jaką sprawdzoną firmę możecie polecić, stopień przyciemnienia narazie myślę około 50%, ale muszę zobaczyć jakieś wzorniki, raczej mniejsze niż większe przyciemnienie.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
@kjrx mógłbyś wrzucić zdjęcie jak sobie poradzili z kropkowanymi elementami na krawędziach szyby? Też mam f30 i przymierzem się do delikatnego przyciemnienia. Dodatkowo ile zapłaciłeś?
Opublikowano
Dzięki, ja też znalazłem jakieś firmy, ale jak zobaczyłem realizacje to jednak folia to nie to samo co "piecowo" przyciemnione szyby. Aktualnie zdecydowany jestem tylko na folie ochronne na zderzak, maskę, lusterka, ale czekam na wycenę już parę dni, ponoć te folie drogie i trzeba precyzyjnie do konkretnego auta wycenić.
Opublikowano

Ja bym chciał zobaczyć zdjęcia dobrze zrobionego oklejenia w f30. Dzisiaj przechodziłem koło jednego Audi i wygląd w miejscu kropek na krawędzi szyby straszny.

Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka