Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam moje autko to BMW E39 530d manuał z 2001, auto jeździ normalni tylko przy włączonym tempomacie zaczyna świrować , nie równo przyspiesza i szarpie jak by ktoś dodawał gazu i nagle ściągał nogę z pedału . Czy czujniki przy pedałach hamulca i sprzęgła mogą być tego przyczyną ? Pozdrawiam Edytowane przez budys14
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do znudzenia, ale podłączyłeś auto pod program do bmw?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Sprawdzałem za pomocą inpa i ista brak błędów w układach ABS i układzie anty poślizgowym , jedyne błędy to uszkodzone czujniki parkowania i coś w układzie związanym z Webasto . Wiem że to nudny temat ale nie znalazłem nigdzie opisu takich objawów jak u mnie .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do znudzenia miałem na myśli to, że trzeba zrobić diagnostykę..sprawdź korekcje na cylindrach, w dde też czysto? Dopisz 530d do tytułu.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Jutro sprawdzę jeszcze raz i napiszę co wyszło , mam jeszcze pytanko czy można gdzieś kupić przewody podciśnienia o średnicy wewnętrznej 1.8 czy tylko w ASO.