Skocz do zawartości

[E46 320d m47] Brak mutli, wycieraczek, podgrzewanych foteli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Panie i Panowie mam jakiś dziwny problem z swoją bawarka. Jakiś czas temu padla mi multifunkcja a wraz z nią tylna wycieraczka oraz przednie( nie działają na 1 pozycji), padly również grzane fotele. Byla sytuacja, że auto stało na dworzu i mialem jechać odpalam autko i zaczęło wszystko działać mialem tak 2 razy po zgaszeniu i odpaleniu znów nic nie działa, byłem dziś na kompie nie można połączyć się z air bagiem ani kierownica. Czy może ktoś w jakiś sposób mi pomóc? Mi już ręce opadaja. Myślałem, że to wina taśmy ale raczej nie podmienialem z 10 taśm i caly czas to samo. Auto E46 2.0D 150KM 2001r.

Jestem świeżym posiadaczem auta marki BMW, więc prosiłbym o wyrozumiałość.

Edytowane przez zaremb17
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Popraw tytuł na zgodny z regulaminem. Czym się łączyłeś? Obstawiam moduł komfortu, masz szyberdach? Może go zalewać.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Powiem, szczerze nie wiem czym się facet łączył będzie trzeba to się go zapytam o to.

Tak, posiadam szyberdach. Moduł komfortu znajduje się za schowkiem od strony pasażera?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, za schowkiem. Nie masz mokrego dywanika po stronie pasażera po deszczu? To nie jest poprawny tytuł, jest to dział e46, więc wiadomo, że o ten model chodzi, ma być oznaczenie, czyli w Twoim przypadku 320d m47n. Jedź do kogoś kto ma ista lub inpa.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Mogę dodać, że po naciśniecu klaksonu świeci się stop.

Wyjątkowo dziś ponownie wszystko zaczeło działać 2 razy przekręciłem stacyjkę a za 3 już nie.

• 2 tygodnie później...