Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy byłem ostatnio u kolegi który się ogłaszał że zrobi kodowanie za pomocą Carli....Oczywiscie częsc rzeczy przeszła i zakodowała lecz najważniejsze że nie....Otóż według niego nie można właczyć domykania szyb i dachu w wersji angielskiej ze względu na graniczenia.....Podobno...Dodatkowo nie mogł się połączyć z iDrive ze względu na to iż podobno żaden moduł nie może.Jak i nie może właczyć opcji wyswietlania grzanych foteli...

Dodatkowo po właczeniu kierunkowskazów na 5 kliknięc i zakodowaniu to nie działa....Czy carly ma takie oganiczenia czy gość ogólnie tego nie ogarnia? Bo tak się zachowywał...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
iDrive nie zakodujesz przez Carly bez najnowszego interface do Carly. Probowałem się z CIC połączyć po kablu K+DCAN, ale niestety, wyskakuje okno, że trzeba inny interfejs. Co do reszty to nie powiem bo nie wiem.