Skocz do zawartości

E88 Domykanie szyb i dachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy byłem ostatnio u kolegi który się ogłaszał że zrobi kodowanie za pomocą Carli....Oczywiscie częsc rzeczy przeszła i zakodowała lecz najważniejsze że nie....Otóż według niego nie można właczyć domykania szyb i dachu w wersji angielskiej ze względu na graniczenia.....Podobno...Dodatkowo nie mogł się połączyć z iDrive ze względu na to iż podobno żaden moduł nie może.Jak i nie może właczyć opcji wyswietlania grzanych foteli...

Dodatkowo po właczeniu kierunkowskazów na 5 kliknięc i zakodowaniu to nie działa....Czy carly ma takie oganiczenia czy gość ogólnie tego nie ogarnia? Bo tak się zachowywał...

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
iDrive nie zakodujesz przez Carly bez najnowszego interface do Carly. Probowałem się z CIC połączyć po kablu K+DCAN, ale niestety, wyskakuje okno, że trzeba inny interfejs. Co do reszty to nie powiem bo nie wiem.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Autor
Koledzy to podrzuccie link którym interfejsem połącze się z iDrive?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.