Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! z miejsca zaznaczam że jestem jeszcze laikiem w kwestii bmw i dlatego mam pytanie (pewnie dość banalne xD) odnośnie mojej bawarki mianowicie posiadam e46 320Ci z roku 2001 o pojemności 2200cm no i wiadomo coś tam by się chciało pozarzucać dupą :D :twisted: do tej pory kiedy chciałem podsunąć bokiem to klikałem przycisk ASC i zapalała mi się tylko kontrolka trakcji między zegarami ale ostatnio kumpel pokazał w jego bmw że jak ją jeszcze przytrzyma to się zapala pomarańczowy wykrzyknik od hamulców i mówił coś że "teraz trakcja jest w pełni wyłączona", próbowałem tego u mnie ale nic takiego się nie dzieje jedynie po przytrzymaniu przycisku nie można już nim z powrotem włączyć kontroli trakcji tylko trzeba ponownie uruchomić auto i czy tak ma być czy coś jest popsute ?
Opublikowano

Bo Ty masz ASC a kolegą ma DSC.

To są dwie różne rzeczy.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ty nie masz systemu stabilizacji toru jazdy tylko samą kontrolę trakcji, kolega ma jedno i drugie, ma też dwa stopnie wyłączania wspomagaczy, Ty jeden. Wszystko u Ciebie działa prawidłowo.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.