Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj chciałem doposażyć swoje zabytkowe auto :norty: o AUX.

Posiadam radio z nawigacją. Kupiłem kabelek, wyjąłem radio i niespodzianka... Nie ma gdzie podłączyć auxa, na radiu niby MODE jest na YouTubie komuś się udało ale jak tego już nie wiem (może w środku radia są piny do podłączenia).

Jeżeli już to ktoś przerabiał to miło by było się dowiedzieć co i jak żeby auxa uruchomić.

86249fff6d015ae0.jpg 9158d24c90368e9a.jpg

Opublikowano
No inaczej z tego co wiem sie nie da bo nie masz AUX na panelu mode tylko radio kaseta i cd.Wiec trzeba sie gdzies wpiac najprostszy sposob to kaseta z jackem i podlaczasz mp3 albo telefon to najtansze i najprostszy sposob.Jesli chcesz miec na przelaczniku radia to albo wywalasz zmieniarke kabelek albo robisz wpinke w wyjscie audio cd i mozesz dac pezlacznik i albo uzywac AUX albo sluchac CD.
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj
Opublikowano
ale kup kasete z jackiem i po sprawie .Mam pare radii to sprawdze ktore ma AUX.Powiedz mi jeszcze do czego chcesz uzywac AUX
Opublikowano
To kup kasete z jackiem i po problemie.Ewentualnie wymontuj glowice dolutuj kable AUX , rozkrec jakas stara kasete wywal tasme i jak chcesz sluchac to ja wciskaj do srodka i juz masz AUX .Przy takim zabiegu odlacz zasilanie napedu silnika i wszystko jest gitara.
Opublikowano
To zrob szybko i tanio a reszte przeznac na swieta .Bedzie dobrze.Po co sobie marnowac czas.Jak bym byl SW.mikolajem to 80 procent ludzi na forum podarowal bym ksiazke/SAM NAPRAWIAM MOJE BMW / oczywiscie usmiech pozdrawiam.
  • 3 miesiące temu...