Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

mam do kupienia za dobre pieniadze BMW 318 ti z '96 roku compacta teraz nie wiem czy warto

jak byscie mogli napisac mi cos o tym wozie:)

jakies wady czy zalety troszke przyblizyc

DORADZCIE

z góry dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem czy ci to cos pomoże ale słuchaj. Jeździłem bmw 316i e36 compact 95' (318 chyba aż tak nie odbiega od 316tki), miała ona wygodne siedzenia, bardzo wygodne nie wiem, raczej seryjne. Miejsca było w niej nawet nawet :o Ja mając 194cm wzrostu nie gniotłem sie nogami z przodu. Z tyłu jest takze dosyć miejsca kierowca i 4 pasazerów to nie problem nie jest tak ciasno choć mogło byś więcej miejsca. Jedna rzecz która mi sie nie podobała to mała widocznosć przy cofaniu w lusterku wstecznym widać bardzo mało, wogóle chyba lepiej z niego nie korzystać. To tyle z mich obserwacji.

pzdr :mrgreen:

Opublikowano
Czesc ja miałem compacta 1.8 i jest to bardzo udane auto polecam gorąco i naprawde odbiega dużo od 1.6 możesz kupować spokojnie ale tak pozatym następnym razem poszukaj :search: było tego mnóstwo
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)