Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czasami mam tak, że auto nie zapali, czasami w ogóle nie reaguje na przycisk i musze nacisnać 2-3 razy a czasami cyknie rozrusznikiem (coś jak dźwiek gdy padnie aku) ale też za 2-3 razem zapala. No i pytanie Czy może akumulator bo ostatnio mało jeżdże (no ale ładowałem niedawno) czy może przycisk "start" świruje ? Jest to dość irytujące i ciekawe czy pozostaje mi czekać az sie całkiem rozsypie czy nie ?:) Komp nie pokazuje żadnego błędu z tym związanego a przynajmniej tak mi się wydaje. Uprzedze, że rozrusznik własnie zregenerowałem i nic to nie zmieniło.
Opublikowano

Nie pytaj na forum bo tu nikt Ci nie pomoże.

Albo akumulator do wymiany albo rozrusznik masz na wykończeniu albo.... niewiadomoco.

Opublikowano

Ale po to są fora aby pytać ?! Czy coś się zmieniło ?

Rozrusznik zrobiony pare dni temu a aku ma dwa lata - mam wrażenie ze jakby aku padł to jakby już nie palił to by nie palił to raz a dwa wywalał by błąd padniętego aku

Opublikowano
Ale po to są fora aby pytać ?! Czy coś się zmieniło ?

Rozrusznik zrobiony pare dni temu a aku ma dwa lata - mam wrażenie ze jakby aku padł to jakby już nie palił to by nie palił to raz a dwa wywalał by błąd padniętego aku

Nie "po to są fora aby pytać" bo tu niczego się nie dowiesz.

Bez komputera i kogoś z mózgiem kto obejrzy wóz możesz sobie tylko zgadywać.

Opublikowano
Czyli fora Twoim zdaniem ludzie stworzyli nie po to aby pomagać sobie nawzajem tylko po to aby niektórzy nabijali posty (podobno niektórzy to lubią) a inni wskazywali drogę do serwisów ?
Opublikowano
Czyli fora Twoim zdaniem ludzie stworzyli nie po to aby pomagać sobie nawzajem tylko po to aby niektórzy nabijali posty (podobno niektórzy to lubią) a inni wskazywali drogę do serwisów ?

To TY napisałeś.

Obserwując to forum rzadko kiedy czytam "pomocne opinie".