Skocz do zawartości

Czasami cyka i nie odpali f01 diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czasami mam tak, że auto nie zapali, czasami w ogóle nie reaguje na przycisk i musze nacisnać 2-3 razy a czasami cyknie rozrusznikiem (coś jak dźwiek gdy padnie aku) ale też za 2-3 razem zapala. No i pytanie Czy może akumulator bo ostatnio mało jeżdże (no ale ładowałem niedawno) czy może przycisk "start" świruje ? Jest to dość irytujące i ciekawe czy pozostaje mi czekać az sie całkiem rozsypie czy nie ?:) Komp nie pokazuje żadnego błędu z tym związanego a przynajmniej tak mi się wydaje. Uprzedze, że rozrusznik własnie zregenerowałem i nic to nie zmieniło.
Opublikowano

Nie pytaj na forum bo tu nikt Ci nie pomoże.

Albo akumulator do wymiany albo rozrusznik masz na wykończeniu albo.... niewiadomoco.

Opublikowano
  • Autor

Ale po to są fora aby pytać ?! Czy coś się zmieniło ?

Rozrusznik zrobiony pare dni temu a aku ma dwa lata - mam wrażenie ze jakby aku padł to jakby już nie palił to by nie palił to raz a dwa wywalał by błąd padniętego aku

Opublikowano
Ale po to są fora aby pytać ?! Czy coś się zmieniło ?

Rozrusznik zrobiony pare dni temu a aku ma dwa lata - mam wrażenie ze jakby aku padł to jakby już nie palił to by nie palił to raz a dwa wywalał by błąd padniętego aku

Nie "po to są fora aby pytać" bo tu niczego się nie dowiesz.

Bez komputera i kogoś z mózgiem kto obejrzy wóz możesz sobie tylko zgadywać.

Opublikowano
  • Autor
Czyli fora Twoim zdaniem ludzie stworzyli nie po to aby pomagać sobie nawzajem tylko po to aby niektórzy nabijali posty (podobno niektórzy to lubią) a inni wskazywali drogę do serwisów ?
Opublikowano
Może kluczyk już ma słabą baterie i żle łączy z immo? ja tak miałem
Opublikowano
Czyli fora Twoim zdaniem ludzie stworzyli nie po to aby pomagać sobie nawzajem tylko po to aby niektórzy nabijali posty (podobno niektórzy to lubią) a inni wskazywali drogę do serwisów ?

To TY napisałeś.

Obserwując to forum rzadko kiedy czytam "pomocne opinie".