Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Wiem że problem był wielokrotnie przerabiany - błąd który mi się pojawił musiał być od dłuższego czasu. Byłem u elektryka wymienił żarówkę, która powodowała spięcie i powiedział, że moduł prawdopodobnie się zblokował i on nie ma sprzętu by to naprawić. Czy jest szansa z kimś z Was się spotkać by mi pomógł to odblokować(oczywiście odpłatnie)- bez problemu podjadę do Warszawy. Edytowane przez Lukasina83
Opublikowano
Mam komputer który diagnozuje ten moduł i jest tam opcja adaptacji - niestety nie działa. Dlatego pisze do Was bo na pewno jest ktoś z Warszawy, który posiada lepszy sprzęt i odpłatnie mi go zresetuje bo z tego co czytałem na forum nie jest to takie łatwe
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tool32 było to bardziej skomplkowane. Ale mając btool na telefonie zainstalowany i coś co wkładasz w złącze diagnostyczne w aucie zrobisz to bez problemu. Przeczytaj pierwsza stronę linku który ci wkleiłem i zobacz czy twój kabel połączony się z tą apką. apka obsługuje reset zwarcia lamp bez problemu.
Opublikowano
Nie mam kabla OBD2 - mój mechanik ma oddzielny komputer diagnostyczny gdzie tej opcji nie ma. Kabla samego nie mam - nie znam się na tym, więc jak pisałem chętnie zapłacę osobie w Wa-wy, która mi ten problem rozwiąże.