Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prosze o wyjasnienie jednej kwiestii , mam auto nie długi okres i jeszcze nie wszystko jest mi znane . Mianowcie co oznaczają spadajace kilometry na desce rozdzielczej w bmw e81 jak kupiłem auto było 2200 teraz jest 1700 . dodam tylko ze te kilometry sa pokazane nad datą.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zrób fote o co ci chodzi. Ale jak przy odpalaniu. To jest to czas do wymuany oleju. Jak go wymieniasz to kasujesz to sobie i ustawia ci sie na 30 tysiecy, bo co tyle BMW zaleca wymiane. Jak nie chcesz mieć problemów z autem to wymieniaj co 15 tysięcy lub raz na rok.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ze klientka zmieniała to nie ma nic wspolnego z tym co pokazuje komp. Wieśniak który zmieniał olej musi to zrobić. Komputer sam nie wie, że olej został wymieniony. Jak zresetować serwis olejowy poszukaj tu albo na necie. Jest pełno instrukcji. Pierwsze foto mówi że ostatni reset był robiony 28 tysięcu km temu i niecałe dwa lata wstecz. Bo ci się wyświetla 1700km i data 12/2018.

Te dwa następne zdjęcia to jak Ernet napisał, regulacja podświetelenia zegarów. Teraz masz ustawione na max.