Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, rozważam kupno X5 z silnikiem 3.0 272km. Chciałbym poznać przykładowe koszty eksploatacji tego auta, jeśli byście byli tak mili i pochwalili się ile włożyliście i za co byłbym wdzięczny. Nie chodzi mi tylko o naprawy związane z silnikiem chodzi mi o ogół typu hamulce, zawieszenie, elektronika itp.

Pozdrawiam.

Opublikowano
kolego nikt ci tutaj prawdy nie powie a ceny czesci znajdziesz na alledrogo :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano

Czego nikt ja mogę napisać, też mam ten silnik i klimę 4 strefy, oraz czujniki w kołach.

Wymieniłem: chłodnicę wody i klimatyzacji firmy "nissens" 800 i 370 zł, pompa wody elektryczna 2000 zł (tylko oryginał), dwa wahacze przednie po 200 sztuka lemforder, uszczelniacze tylnego mostu chyba koło 400 zł sztuka, napinacz paska 300, klocki przód koło 300, czujniki w kołach 4 sztuki - 300 sztuka, silnik nadmuchu pod podłokietnikiem 600 zł. Jeszcze na pewno coś wymieniałem ale nie pamiętam.

Części na pewno do tanich nie należą i jest mało zamienników jeśli chodzi o wersję US.

• 1 miesiąc temu...