Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż. Dwa lusterka kupione i odesłane, bo okazało się,ze nie są fotochromowe ( samościemniające się ). Czy ktoś , kto się na tym zna może podesłać mi linka do jakiejś aukcji, gdzie takie lusterko jest wystawione i na pewno jest samościemniające się. Oczywiście pomijam tu kwestie czy będzie działało-sam to uzgodnię z właścicielem i na pewno nie będę miał pretensji do nikogo z forum. Z góry dziękuję za pomoc. A może ktoś z forumowiczów ma na sprzedaż takie lusterko ? PS. Czy trzeba dodkodować taką funkcję w samochodzie ?

BMW 1er E87, 2005r.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trzeba dokodować opcje 431 do wyposażenia. Jak coś znajdę to wrzuce. Dobrze że udało ci się zwrócić, bo ja zostałem z kompletem lusterek zewnętrznych, bo frajer z allegro Davee2 przestał odbierać telefon, jak powiedziałem, że sprzedał mi nie to co opisał.

To jest takie jakoe potrzebujesz.

https://allegro.pl/bmw-e87-z4-e88-e81-lusterko-ec-led-funk-9134394-i7609353659.html

Opublikowano
Dziekuję za odpowiedź. Przepraszam za wątpliwości (wiadomo dlaczego ) ale czy to lusterko będzie na pewno pasować ? Czy nie powinno mieć jakiegoś czujnika światła w lusterku i czujnika światła z tyłu ? Chyba ,że ich nie widzę na zdjęciach....
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ty potrzebujesz lusterko o takim numerze:

51169320281 EC / LED / Radio

EC = Electrochromatic

Radio = Radio-wave remote control

LED = Light-emitting diode for alarm system

te numery były wcześniej

51 16 9 134 394

51 16 7 118 331

51 16 9 125 561

Lusterko które wcześniej wkleiłem ma numer 51 16 9 134 394, więc jest git. Ogólnie lusterek z takimi numerami jak podałem musisz szukać.

No przecież ma czujnik z tyłu. Na czwartym zdjęciu po lewej stronie taka dziura. Tam jest czujnik. Od przodu nic nie zobaczysz. To lusterko nie ma jakiś super kamer. Jak byś szukal z asystem świateł długich to lusterko ma wtedy duży czujnik.