Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ,

to mój pierwszy post na forum zatem proszę o wyrozumiałość. Od dłuższego czasu radio i wyświetlacz włączają się losowo - raz działa raz nie działa i nie znalazłem żadnej prawidłowości. Ponieważ trwa to dość długo trochę przywykłem ale ostatnio włącza się dość często za to na wyświetlaczu pojawia się tylko grafika - jedyne litery to napis SOS na dole - obojętnie w jakiej części menu jestem widzę tylko ramki i linie - tekstu nie ma. Przy wyborze stacji radiowych można się domyśleć co gra ale już info o błędach czy jakiekolwiek ustawienia parametrów nie są możliwe. Czy ktoś miał coś podobnego i ewentualnie jakieś pomysły na rozwiązanie ? Zrobiłem nawet fotkę wyświetlacza ale jakość jest fatalna (za dużo światłą) no i nie przebrnąłem przez opis wstawiania fotek na forum via imageshack (konto założyłem ale brak potwierdzenia i możliwości wstawiania fotek.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wygląda na uszkodzony CCC, trzeba wysłać do naprawy.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
No i CCC po wizycie w serwisie (menupolskie.pl) - naprawa oraz wymiana czytnika DVD no i wszystko działa jak nowe a nawet lepiej . Dziękuję :)