Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy kogoś ogarniętego w światłach led, sprawa wygląda tak; jak może niektórzy pamiętają auto kupiłem w U.K , z racji powrotu do kraju i rejestracji w PL ledy musiałem zmienić(auto już zarejestrowane), no i kupiłem nowe ledy Helli(tak konfiguracja jest ponoć taka sama jak ori), z tym że nie full ledy a adaptacyjne.

Których pominięcie w konfiguracji bardzo mnie denerwowało, także mam adaptacyjne zamiast zwykłych ale mam też problem bo nie mam ich pełnej funkcjonalności, przyczyn może być wiele ale główną są najprawdopodobniej główne sterowniki świateł, czego nie wiem na 100%.

Z racji tego że sprawdzając w kilku miejscach i w real oem wyszło mi że wszystkie moduły maja takie same numery przełożyłem moduły ze zwykłych ledów do adaptacyjnych i obecnie mam pełną funkcjonalność świateł mijania, ledów do jazdy dziennej i kierunków, nie mam świateł skrętnych i po kilku sekundach świecenia długimi wywala mi błąd"awaria prawego,lewego reflektora".

Kamera jest taka jak w adaptacyjnych więc tu nie ma konfliktu, ewentualnie może być problem z modułem głównym, szczerze już tracę cierpliwość bo byłem u dwóch ludzi powiedzmy "amatorów", którzy mieli temat ogarnąć i nie potrafili go ruszyć kodowaniem itp , człowiek z R.Śl który może temat ogarnąć jest dostępny za dwa tygodnie, drugi który miał się nim teraz zając się rozchorował , a ja chciałbym temat w końcu zamknąć bo leci mi już z tymi światłami 3 tydzień.

No i pytaniem jest czy ktoś z forumowiczów miał podobny temat albo jest w stanie to ogarnąć lub zna kogoś kto może to zrobić, jeśli tak to proszę o kontakt i info na forum lub priv .

p44ahXld_o.jpg