Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zauważyłem u mnie w bmw podczas rannej jazdy że obroty "skaczą" niby probuje plynnie jechac ale obroty podskakują po chwili objaw ustępuje

Po rozgrzaniu przy próbie jazdy na tempomacie przy 80km zaczely delikatnie falowac obroty jak miej więcej o 100 obrotów

Olej zmieniany niedawno w skrzyni , przeplywka oczyszczona i brak błędów w silniku i skrzyni

Ja stawiam na konwerter pytanie czy dobrze

Opublikowano
falowanie obrotow przy stelej niskiej predkosci to raczej konwerter :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Mialem identyczne problemy.Wyciaglem konwenter i wyslalem do regeneracji Dzisiaj odebralem autko i jezdzi jak nowe Dodam ze regeneracje zlecilem firmie KIN TECH Polecam
Opublikowano
Mialem identyczne problemy.Wyciaglem konwenter i wyslalem do regeneracji Dzisiaj odebralem autko i jezdzi jak nowe Dodam ze regeneracje zlecilem firmie KIN TECH Polecam

Ja też oddałem o regeneracji i tragedia :(. Dziś odesłał mi z reklamacji zobaczymy co bedzie jutro

• 1 rok później...
Opublikowano
Dwa świeże konta chwalą nagle jedną formę, na Google opinie od ludzi którzy w ogóle zrecenzowali jedną dwie rzeczy. Nie chcę tu nikogo oskarżać ale coś tu śmierdzi.