Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A z ciekawości zapytam jakie masz audio.....hifi,top hifi czy Logic lub indywidualny ??

Professional Wiem że mam z przodu po jednym głośniku Z tylu też po jednym i pod siedzeniami czyli jak się nie mylę Hi-fi

Opublikowano
To ja może dopiszę, bo chyba autor tematu myśli, że jak kupił x5 to z automatu ma super nagłośnienie.....Zmartwię Ciebie...jest koszmarne ....spójrz parę tematów niżej w tym dziale....nie tylko Ty masz z tym problem
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
To ja może dopiszę, bo chyba autor tematu myśli, że jak kupił x5 to z automatu ma super nagłośnienie.....Zmartwię Ciebie...jest koszmarne ....spójrz parę tematów niżej w tym dziale....nie tylko Ty masz z tym problem

Fabryczne nagłośnienie to dramat. Ja już mam pełen zestaw głośników Focal Audiofil i chciałbym dołożyć dla nich wzmacniacz. Jest ich wiele ale nie ukrywam że szukam takiego który można wpiac zaraz za radiem taki mały typu p&p Wtedy nie musiał bym z bagażnika prowadzić nowej instalacji .