Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szkoda, że nie poprosiłeś o wcześniejszą wycenę, mechanik jak widzi bmw to z reguły go ponosi z ceną.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Pytałem ale się nie określili pytałem też w między czasie to szefko mówi nie wie ile tam wyjdzie ale nie będzie szału, żebym się nie martwił. Dziś odebrałem i skasowali 200 zł za robociznę + 120 zł za uszczelki : pokrywy zaworów, pokrywy górnej rozrządu i tę z pomiędzy klapami rozrządu. Więc chyba nie jest tak źle
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo rozsądnie.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Też tak uważam, tak ze znajomym rozmawialiśmy, że pewnie ze 200 wezmą może trochę więcej no max 300

Do tego dobry kontakt z szefem, panem z recepcji/przyjęć który wysłał po mnie pracownika który mnie docholował do warsztatu jak i z powrotem (Ok 2 km) pogadałem z mechanikiem przed i po naprawie bez zbędnych uśmiechów i podsmiehujkow co mi tu Pan będziesz tłumaczył to ja jestem PANEM Mechanikiem i wszystko wiem. Wczoraj i dziś do do końca poskladalem zalałem płynem, mimo iż w specyfikacji jest podane 6l to spokojnie wypił 7l. Bez problemu odpowierrzylem i w środku sauna, wszystkie oringi na połączeniach dałem nowe. Te Na gróbych wężach to 38x4 mm, mały przy zbiorniczku wyrownawczym to 15lub 16/3mm poszedłem na kompromis założyłem 15,5/3mm na dole zbiorniczka wyrównawczego to 22x3,5mm