Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję wymiany serducha w najbliższym czasie i jedynym problemem przed którym zostałem postawiony to znaleźć nowe. Absolutnie nie wiem na co zwrócić uwagę, jak to w ogóle sprawdzić, co sprawdzić... No jest ciężko że tak powiem.

Oglądałem kilka na olx, nawet z mojego rejonu są, a jak nie to oferują dostawę. No i teraz wezmę z dostawą, okaże się że złom, koleś odda kasę ale odesłać mu muszę. No i pyk 400 w plecy, w pamięci mamy ewentualne 200 dodatkowe na ściągnięcie nowego. Jakie macie sposoby/doświadczenia w tym względzie? Piszę w tym ogólnym dziale, gdyż w innych nikt nie zagląda

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trzeba szukać silnika, który jest jeszcze w aucie i możesz go uruchomić, posłuchać. Kupowanie silnika z palety to zawsze kupowanie kota w worku.
Opublikowano
Trzeba szukać silnika, który jest jeszcze w aucie i możesz go uruchomić, posłuchać. Kupowanie silnika z palety to zawsze kupowanie kota w worku.

Znalazłem taki, tylko nie wiem absolutnie jak to sprawdzić. Do silnika mam słaby słuch, nie wiem na co zwrócić uwagę, nie mam też sprzętu żeby go badać. Co zrobić z tym?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zabrać ze sobą kogoś kto ma wiedzę i sprzęt? :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.