Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

czy ktos moze dokładał spoiler na klape do F10? Mam na myśli ten najniższy (3cm). Warto taki kupić na alledrogo? Albo moze macie jakas rozsadna alternatywe?

Z góry dzieki za podpowiedzi

Patryk

Opublikowano

Również się przymierzam do dokładki, i myślę że ta najmniejsza (około 3cm) jest bardzo dobrym wyborem. Ewentualnie z ebaja można dorwać bardzo dobrej jakości carbonowy, który jest świetnie spasowany i bardzo dobrej jakości.

pozdrawiam

Zeus

Opublikowano
Również się przymierzam do dokładki, i myślę że ta najmniejsza (około 3cm) jest bardzo dobrym wyborem. Ewentualnie z ebaja można dorwać bardzo dobrej jakości carbonowy, który jest świetnie spasowany i bardzo dobrej jakości.

pozdrawiam

Zeus

Badałeś jakos te oferty z allegro? W komentarzach do transakcji zdarzają sie informacje ze nie są dokładnie spasowane...Masz jakąs sprawdzoną oferte?

Opublikowano

Mam z ebaja jak coś to wrzucę Ci na pw. Zależy czy chcesz carbon czy sam podkład do pomalowania. I niestety masz rację z tym spasowaniem na aledrogo, jakość i wyrób zostawia wiele do życzenia. Bez sensu tracić czas i pieniądze na coś co potem i tak trzeba będzie zwrócić.

Poza tym i tak wszystkie (w 99%) pochodzą z Chin. Lepiej już dołożyć a czasem i nawet nie trzeba, ale kupić coś co ma albo atesty albo pozytywne opinie nabywców z UE.

pozdrawiam

Zeus