Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Mozecie polecic mi jakis dobry warsztat tlumikarski w Warszawie? Cos mi dzwoni w wydechu, i rozszczelnil sie w czesci przy kolektorze wydechowym, a w moim warsztacie "fachowcy" rozkladaja rece (mowia ze sie nie znaja i zebym pojechal do tlumikarza (sic!). Nie mam ochoty jezdzic i probowac fachowosci kolejnych warsztatow na chybil trafil, bo nie mam ani czasu, ani pieniedzy zeby sie z tym bawic, chce miec to juz z glowy.

A tak btw., skad wziac te czesc blisko wyjscia z kolektora, ktora laczy dwie rury, a schowana jest pod oslona silnika i dostep do niej jest przez taka mala klapke? W innych samochodach te dwie rury sa podobno laczone siatka, a tu jest jakis nietypowy bajer BMW i wszyscy sie dziwia (albo ja na takich fachowcow trafiam :roll: )

Z gory dzieki za porady.

PS. moze ktos ma na zbyciu nowe amorki przednie do E46 320d touring w rozsadnej cenie? Jaka firma bedzie najlepsza?

I love smell of the gasoline in the morning. It smells like... victory.