Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie dziala mi pamiec fotela i elektryczna kolumna kierownicy.

Prawdopodobnie chodzi o moduł sterowania fotelem kierowcy.

Czy ktoś wie gdzie można naprawić ewentualnie kupić?

Opublikowano
A to zmienia postać rzeczy....padł pewnie...kup uzywkę...zobacz na etk nr i szukaj w necie. To popularna część
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Koledzy czy ktoś w Polsce naprawia te panele? Czy da się to wogole naprawić? Kupienie sprawnej używki graniczy z cudem.
Opublikowano
Niespotkalem się na forum aby ktoś to naprawiał. A czemu ma być problem z zakupem ??Przecież to część, która występuje w kilku modelach. Dzwonić i pytać sprzedawców. Nie zawsze wszystko jest wystawione
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Przeglądam ogłoszenia już od jakiegoś czasu i do komfortów nie ma. A w jakich autach były identyczne jak w e53? Chodzi oczywiście o fotele komfort plus regulacja kierownicy.
Opublikowano

Ten moduł jest nienaprawialny.

Używany raczej odpada bo male prawdopodobieństwo ze bedzie w pelni sprawny.

Opublikowano
Swego czasu jak szukałem do siebie to za używkę do komfortów chcieli 350-450zł.Zdecydowałem się na nowy i wszystko działa bez problemu.
Opublikowano

Mam nadzieję,że to nie reklama więc proszę bardzo: sBMW.pl

Sprawdziłem przed chwilą paragon.Dokładnie 801zł bo kupiłem za złotówkę długopis BMW M Power :D

PS.U mnie nie działała kierownica,zagłówek i zaczął już pomału szwankować fotel.

Opublikowano

Jak masz minimalne zdolności manualne to sobie poradzisz.

Wpisz sobie "BMW X5 DIY - Removing Faulty Front Driver Seat Control Switch" i zobacz film

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Moduł do fotela kierowcy komfort cena w tym sklepie 1080 zł. To co, podrożał od tamtego roku?

Najwidoczniej....jeśli ktoś sobie życzy mogę zapodać zdjęcie rachunku z 2017r.

Opublikowano
A tak przy okazji, żeby nie rozpoczynać nowego tematu. Koledzy podpowiedzcie gdzie trzeba podać napięcie, żeby przestawić kiere? Chce pomimo uszkodzonego panelu w fotelu, tymczasowo przestawić kierownicę. Pozdrawiam