Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam zamiar przeznaczyć swoje fundusze na wydech w mojej Bawarce. Model jak w temacie. Efektem końcowym ma być dzwięk z charakterem. Nie chodzi mi o wiejski tuning typu wycięcie kata itd itp. Raczej wykonanie tego wydechu przez profesjonalną firmę. Sprawa wygląda tak, że chciałbym wydech na obie strony i z każdej strony 2 rury wydechowe. Pisałem do kilku film jednakże dostawałem info ze aby wykonać takie modyfikacje musiałbym na własną rękę wyjąć/wyciąć wanienkę bagażnika oraz wstawić tam płytę aby niebyło dzury plus uszczelnic oraz wyciszyć - co średnio mi się widzi robienie tego samemu. Czy istnieją jakies warsztaty które moglibyście polecić które zajęłbyby się jednocześnie zrobieniem wydechu jak i niezbędną modyfikacją wanienki bagażnika do tego? Pochwalcie się swoimi wydechami wraz z opsiem co gdzie i jak :D Pozdrawiam :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
zadzwon do mg motorsport :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>