Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem takiego tematu więc poszukuję informacji: czy po wymianie foteli na takie ze sterowaniem elektrycznym trzeba coś kodować czy wystarczy po prostu poprawne podłączenie kostek?

Kupiłem komplet foteli w wersji EU ze sterowaniem elektrycznym od F32, tylko w skórze i mam plan przełożyć swoje obicia na te stelaże.

Opublikowano
Nie znam się ale pewnie bendzie tak samo jak w E90 czyli jakaś część elektroniki bendzie działać ale niewielka i bendzie trzeba kodować
Opublikowano
Nic nie będzie działać jeżeli masz zwykły fotel bez totalnie niczego. Jeżeli masz sport to będzie prościej ale i tak 90% tego nie będzie działać. Moduły wiązki i inne duperele trzeba dokładać, kodować. Nie ma nic pnp. Wszystko zależne jest od wyposażenia aktualnego fotela
Opublikowano
No to będzie trochę łatwiej. Będzie trzeba dociągnąć kable do can i zobaczyć gdzie podpiąć zasilanie. Jest to wykonalne ale musisz dobrze wiązki przestudiować
Opublikowano
Jeszcze raz dzięki za info. Ponieważ jest to ingerencja w wiązki to jednak zrezygnuję z tej modyfikacji. Szkoda gwarancji.