Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A czytałeś ten temat? Masz co najmniej trzy linki do 2018. Drugi post do chomika. Trzecia strona z mega.nz.

2019 nigdzie udostępnionego nie widziałem, chociaż już od dawna jest wypuszczona. Po prostu nikt się nie chce dzielić.

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam, kupiłem swoją E60 bez płyty dvd z mapami. Mam mały ekran czyli navi Business nagrywałem już 2 płyty z navi 2017 i póżniej 2018. Pierwsza płyta jakaś nie markowa nagrana x4 więc myślałem, że dlatego. Później nagrałem 2018 na płytę Sony, chyba coś lepiej z prędkością x4 niżej płyta nie obsługuje. Żadna płyta z mapami nie działa ciągle świeci komunikat żeby włożyć płytę dvd z mapami. Coś źle nagrywam czy napęd np. może być uszkodzony. Płyty z muzyką czyta normalnie.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Pierwsza płyta jakaś nie markowa nagrana x4 więc myślałem, że dlatego. Później nagrałem 2018 na płytę Sony, chyba coś lepiej z prędkością x4 niżej płyta nie obsługuje. Żadna płyta z mapami nie działa ciągle świeci komunikat żeby włożyć płytę dvd z mapami.

Ja jak nagrałem na niemarkowej płycie to miałem komunikat "Wczytuje dane nawigacyjne" trwało to jednak nieskończenie długo i w końcu wywalało "Włóż płytę" chociaż była w środku. Powtórne nagranie też na Sony "załapało" bardzo szybko. Przypuszczam, że masz zły format nagrania.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tu masz wersje 2019. Kwestia nagrania. Czyta ci ten czytnik inne płyty?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Tak od momentu gdy kupiłem ten samochód używałem tego napędu do płyt CD. Jakiś czas temu zamontowałem dopiero zmieniarkę i zacząłem nagrywać płyty z mapą żeby mi się ten komunikat nie świecił o braku płyty. Ale jak do tej pory bezskutecznie.