Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć.

Wreszcie udało mi się kupić wymarzone e87 i teraz pora na pytania.

Wiedziałem, że nie ma w tym aucie koła zapasowego. Ale tak sobie teraz myślę, że warto się jakoś zabezpieczyć na wypadek kapcia. W trasy jeździmy z dzieckiem, więc średnim pomysłem jest oczekiwanie na pomoc drogową. Ma ktoś może zdjęcie ile miejsca w bagażniku zajmuje dojazdówka? Felgi mam w rozmiarze 16 cali. Nie zwróciłem uwagi czy opony mam typu run flat. Bagażnik jest jaki jest, ale na nasze potrzeby wystarcza. nie wiem jednak ile miejsca zajmie dojazdówka i czy dalej będziemy mieli wystarczająca ilość miejsca na bagaże.

Pozdrawiam

Bartek

Opublikowano

Dojazdówka...klucz...lewarek.....

Miałem ten dylemat co kupić teraz....czy dojazd i zwykłe opony czy RFT. Kupiłem RFT. Sprawdz jakie masz ...bo jak rft to po co Ci dojazd

Opublikowano
No właśnie, cały komplet trzeba kupić, do tego pokrowiec żeby sie nie walało po całym bagażniku. Poprzestanę chyba na kompresorze i płynie do uszczelniania. Szkoda mi miejsca zajmować, szczególnie przy jakichś wakacyjnych wyjazdach.
Opublikowano
Dokładnie nie ma sesnu, jak już to się doposaż w to co napisałeś post wyżej, aczkolwiek ja przez 8 lat jazdy jedynkami raz złapałem gumę i na prawdę posiadając runflaty kapeć nie jest gwoździem do trumny pomimo braku zapasowego koła bo można bez problemu się poruszać z prędkością 80km/h.