Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z swoją becia nie odpala NIe dawno ją kupiłem odpalała ale gościu mówił że jest jakiś problem z rozrusznikiem potem się okazało że jednak wszystko jest z nim okej raz odpalała a raz nie po przez poruszaniem drążkiem od skrzyni załapała a raz nie błędów jako tako nie było teraz wogóle nie odpala i pokazuje że jest załączona blokada skrzyni bezpieczniki przelecone i wszystko ok sterownik też ok może jakiś czujnik związany ze skrzynią ? wiązka też w miare cała przelecona i nic żadnego przerwania czy coś komp ogólnie pokazuje że nie widzi biegów tych których w danym czasie włączam może ktoś miał coś podobnego albo doradzi chciaz gdzie grzebać doszukiwać się dalej :evil:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może coś z wybierakiem, opisz co się dzieje dokładnie. Kręci a nie odpala czy w ogóle nie kręci? Kluczyk przekręca się na ostatnią pozycję?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Może coś z wybierakiem, opisz co się dzieje dokładnie. Kręci a nie odpala czy w ogóle nie kręci? Kluczyk przekręca się na ostatnią pozycję?

Teraz za to wyskoczył błąd interface dme-ews skasowałem go i auto odpala jak narazie zobaczymy jak na długo Jakaś podpowiedz co to może byc ? a i kluczyk przekręca się normalnie w ostatnia pozycje kręci ale nie odpalał

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Musisz zrobić synchronizację ews z dme i będzie po temacie.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.