Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Niestety przez moją nieuwagę zniszczyłem sobie odbłyśnik ? Tą oprawkę wokół żarówki świateł drogowych wypaliło mi w niej dziurę bo prawdopodobnie źle wsadziłem żarówkę podczas wymiany się zruszyła i zrobiła swoje. Do tego na kloszach osiadł dym i fatalnie mi teraz ten reflektor świeci.

Mam Xenony Dynamic Skrętne D2S tak pisze.

Mam zamiar oddać reflektor do regeneracji (rozcinanie i czyszczenie wszystkiego w środku) tylko problem jest taki ze tego odbłyśnika nie da się zregenerować bo wypaliło w nim dziurę w grę wchodzi tylko wymiana na inny. I tu pytanie gdzie dostać ten element ? Jak nazywa się ten element dokładnie ? Szukam po internecie i nie mogę nic znaleźć tylko że do regeneracji a mi jest potrzebny tylko ten odblask na wymianę gdzie takie coś dostać ?

Czy może zniszczyłem sobie przez swoją nieuwagę reflektor na amen i nic się nie da zrobić tylko szukać używanego ?

Na tą chwilę reflektor działa żarówka świeci tylko słabo przez ten dym na kloszu i tą dziurę w tym odbłyśniku. Dodam ze firma do której dzwoniłem nie mają tego elementu jednak jak dostarczę im ten element to mi to naprawią.

Co robić ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pytaj w innej firmie od regeneracji lub szukaj używanego reflektora, np. z uszkodzonymi mocowaniami/kloszem.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Dzwoniłem już do czterech tylko jedna powiedziała że da znać bo muszą poszukać dla pewności reszta nie posiada jak im wyśle to zrobią. Gdyby ktoś widział gdzie ten element można dostać to piszcie kurła nie bene nowego reflektora kupował przecież przez ten odbłyśnik ale mam nauczkę nic na szybkiego nie robić.