Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na wstępnie chciałbym się przywitać bo jestem nowy na forum.

Posiadam X3 z 2012r. Auto ma zamontowaną Navi Prof i zwykły system audio z 6 głośnikami. Chciałbym coś zmienić w tej kwestii. Widziałem że na aukcjach są wystawione całe kompletne systemy nagłośnienia z x3 np. hifi pro lub harman kardon . Czy warto iśc ta ścieżką? Czy okablowanie z wersji na 6 głośników podpasuję do wersji np z 12 głośnikami tzn czy wiązki przewodów są puszczone od radia do wzmacniacza? Zastanawia mnie to ponieważ mam pustą dziurę na głośnik centralny i czy jest tam puszczony przewód do podłączenia głośnika?

Opublikowano

Do kompletnych zestawów Harmana z allegro potrzebna jest jeszcze na 100% wiązka, bo tak jak pisze wodzik BMW za darmo nic nie daje. Tutaj masz kompletną wiązkę p&p https://www.ebay.com/itm/BMW-F10-F01-F07-F25-F15-F30-Harman-Kardon-Logic-7-HIFI-AUDIO-retrofit-wiring-kit/263019559193?epid=939711594&hash=item3d3d2ff919:g:DgEAAOSwaeRZM~Da

Po zakupie i zamontowaniu trzeba jeszcze wszystko zakodować. krótki filmik z tego moda

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No masz ci los :/ faktycznie nic nie da rady z tym zrobić :( a jak wygląda kwestia podpięcia dodatkowego suba ? jest gdzieś wyjście audio na suba? A może wymiana głośników na jakies inne np .Eton , Bavsound lub podobne . Nie da się ukryć że jakość dźwięku nie powala, już lexus w audio podstawowym zestawie grał o niebo lepiej.

Pozdrawiam